ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

       Кабінет Міністрів України Постановою  № 1405 від 29.12.2023 року  вніс зміни до Постанови № 206 від 05.03.2022 року «Про деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» та виключив пункт Постанови, щодо заборони відключення побутових споживачів-боржників за спожиті комунальні послуги, в тому числі за ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ (крім територіальних громад, що розташовані на територіях, на яких ведуться бойові дії ).
       Відтак постачальник має право  на припинення централізованого водопостачання побутовим споживачам при наявності заборгованості.
       З метою запобігання припинення централізованого водопостачання, рекомендуємо звернутися до ККП «Водоканал Плюс» (м.Кобеляки, вул.Покровська, 43А, 0990027682) для звірки за спожиті та сплачені послуги, а у разі виявлення заборгованості – сплатити її у найкоротший термін.
       Якщо немає можливості сплатити заборгованість за спожиті послуги у повному обсязі, пропонуємо звернутися із заявою та пакетом документів для укладання договору про реструктуризацію заборгованості.

З повагою,
ККП «ВОДОКАНАЛ ПЛЮС»